L’Escola Oficial d’Idiomes duplica la seua oferta formativa a Carcaixent

0
466

Carcaixent conservatori aulari2Per al curs 2016-2017 s’amplia en dos grups la docència d’anglès a Carcaixent

Per al proper curs 2016-2017 l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira duplicarà la seua oferta formativa a Carcaixent amb la inclusió del primer curs d’anglès del nivell A2 i el primer curs de nivell B2 de la mateixa llengua. Actualment s’estan ja impartint els dos cursos corresponents al nivell B1 d’anglès. Amb l’acord al que han arribat l’Ajuntament de Carcaixent i l’Escola Oficial d’Idiomes, es busca ampliar les possibilitats d’accés a l’ensenyament de l’anglès i donar una continuïtat als alumnes que vulguen realitzar els estudis oficials d’anglès a Carcaixent i evitar així el desplaçament a l’aulari d’Alzira al finalitzar el nivell B1.

La ubicació dels nous cursos es mantindrà en les aules del Conservatori Mestre Vert i el període de matrícula seguirà el mateix calendari previst per a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira, començant l’11 de juliol. Per a més informació relativa al procés d’admissió i el període de matrícula podeu consultar la web de l’escola.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here