La nadadora d’Algemesí Esther Garcia aconseguix deu medalles en l’Autonòmic de natació

0
405

Algemesi natació esther garciaL’alcaldessa i el regidor d’Esports reben a l’esportista que disputarà els campionats nacionals

La jove algemesinenca, Esther García de la Verge, ha aconseguit deu medalles en els campionats autonòmics de natació. Per aquest motiu, i per la seua brillant trajectòria esportiva a les seues 17 anys, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, i el regidor d’Esports, Pere Blanco, han rebut a la nadadora en la sala de plens de l’ajuntament on s’ha dut a terme un homenatge.

En aquest campionat autonòmic ha aconseguit dues medalles d’or -50 lliures juniors i 4×100 estils junior- , així com set medalles de plata –dues d’elles en categoria absoluta-, i una de bronze en 50 lliures categoria absoluta.

Després de diversos anys en el club de natació Xúquer d’Algemesí, García de la Verge es troba en el club Delfín de València, al mateix temps que continua la seua formació com a esportista amb una beca de natació de la Fundació Trinidad Alfonso.

La bona temporada realitzada per l’algemesinenca li permetrà participar en el campionat d’Espanya d’estiu en les categories junior i absoluta que se celebra aquest mes de juliol a Las Palmas de Gran Canària.

Tant l’alcaldessa com el regidor d’Esports han valorat positivament la trajectòria d’Esther García de la Verge que està plena de triomfs, pel que suposa d’exemple d’esforç, dedicació i superació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here