Benimodo adjudica els Premis Vicent A. Estellés a estudiants d’Albalat i La Pobla Llarga

0
198

El jurat de la 14a edició dels Premis Literaris Vicent Andrés Estellés de Benimodo ha decidit ja els guanyadors i guanyadores. El certamen, organitzat pel consistori que dirigeix Paco Teruel, ha rebut múltiples obres de joves estudiants dels centres riberencs. En la modalitat de poesia el primer premia ha sigut para Mercé Cerdà Oller, de l’IES Pere d’Esplugues de la Pobla Llarga per la seua obra “Oh terra sagrada, paradís de sal”.

Katia Canet Moreno, del Col·legi La Puríssima d’Alzira, i Xavier Hervás Valero, de l’IES Eduardo Primo de Carlet, han sigut segon i tercer respectivament. El jurat ha proposat també a l’Ajuntament de Benimodo la publicació dels treballs de María García Cifres, de Carlet; Paula Mahiques Sanchis, de la Pobla Llarga; i Ana Iborra Oltra, d’Alzira.

Per la seua banda, en la modalitat de narrativa curta el guanyador ha sigut Miguel Ángel Requena Mora per “El seté manament”. L’estudiant és de l’IES Sucro d’Albalat de la Ribera. En segona i tercera posició han quedat Mar Ferri Cortés, de l’IES Pere d’Esplugues de la Pobla, i Vicent Madramany Pascual, de l’IES Els Évols de l’Alcúdia. Igual que en la modalitat de poesia, en narrativa talla el jurat també ha proposat la publicació de les obres de Belén Vidal Vayá, de la Pobla; Lidia Fargueta, d’Alzira; Katia Canet Moreno, d’Alzira; i Mª José Roca Sanmiguel, de Carlet.

L’acte de lliurament dels premis està prevista per a la primera quinzena del mes de setembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here