Xarrades a Alzira sobre la mosca negra i el mosquit tigre

0
275

MOSQUITS picades alziraLes xarrades tindran lloc el proper 8 de juliol, organitzades pel Departament de Sanitat i seran a càrrec del biòleg Ricardo Acosta, de l’empresa Lokímica, que és la responsable de la campanya de tractament en la Ribera del mosquit tigre, mosquit comú i mosca negra que està portant a terme el Consorci de la Ribera.

La primera, se celebrarà a les 9 h en el Saló de Plens de l’Ajuntament i anirà dirigida a les persones responsables de la neteja de barrancs i espais públics dins del programa “Millores per al desenvolupament rural a Alzira. Any 2016. Fase 1a”. El programa planteja el coneixement del cicle de vida dels simúlids i mosquit tigre així com les actuacions preventives per a evitar-los.

La segona, serà a les 12 h en el Col•legi Ausiàs March d’Alzira per a les xiquetes i xiquets d’11 i 12 anys de l’escola d’estiu. El programa inclou el mosquit tigre a l’escola, instruments pedagògics per al coneixement de la biologia del mosquit tigre i tasques preventives per tal que les xiquetes i xiquets ho transmeten a casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here