La «reganyà» estarà a partir de hui en la carta de postres dels restaurants d’Alzira

0
700
Reganyaes
Reganyaes

D’Alzira, la ‘Reganyà’, un dels productes típics d’Alzira. Feta de carabassa, aquesta mona ha sigut tradicional en Pasqua, i també resulta un dolç i un postre en qualsevol ocasió. Per a posar en valor els nostres forns, restaurants i botigues, el Gremi de Forners, junt a l’Ajuntament d’Alzira, estan impulsant el seu reconeixement com a Marca de Qualitat.

L’Associació Empresarial i els restaurants i hostalers de la nostra ciutat s’han volgut sumar a la seua promoció, que és la de la nostra ciutat. Per això, hem programat tota una campanya d’activitats per a donar-li el reconeixement que mereixen els nostres productes. Els restaurants que s’han sumat a aquestes Jornades Gastronòmiques oferiran el tast de la nostra ‘Reganyà’ i també entrades per a un dels principals esdeveniments que tenen lloc a Alzira: el Festival Internacional Spanish Brass Alzira (SBALZ).

Les Jornades Gastronòmiques comencen hui i s’allargaran fins el pròxim 3 de juliol.

Restaurants adherits a la campanya

Restaurants participants: 1. Attic 2. Camí Vell 3. Canela y Clavo 4. Casa Blava 5. Casal Fester 6. El Caramelito 7. El Roure 8. La Gallera 9. Oli i Sal

Restaurant El Roure

Direcció: Avgda. Sucro, 9 Telèfon reserves: ALZIRA 96 110 16 16 Dies i horari Menú disponible: Del dimarts 28 de juny al dissabte 2 de juliol, de 14:00 a 16:00 hores Mail: salvadorases@hotmail.com Web: www.elrourealzira.com

Entrants: “Salmorejo” de Taronja amb Gelat de Flor d’Atzahar i Llavors de Rosella Caneló de Gamba amb “Ajoblanco” de Coco i Taronja Ou a Baixa Temperatura sobre Creïlla, Boletus i Cruixent de Ceba i Oli de Pernil i Boletus Croquetes d’Abadejo amb Allioli d’All Negre i de Pernil Ibèric amb Maionesa de Curri

Principals: Arròs de Carrabiner, Suc de Remolatxa, Cansalada Ibèrica i Gel de Cítrics “Chuletón” de Bou a la Brasa amb Cous-cous de Verduretes de l’Horta Valenciana i Crema de Pimentó de Padró

Postre: Postre El Roure de Carabassa i Cítrics Celler Inclou una beguda

Preu: 28,00 € Café o infusió

LA GALLERA Restaurant

Direcció: Escoles Pies, 1 Telèfon Reserves: 687 409 547 Mail: restaurantegallera@gmail.com Imprescindible Reserva

Entrants: Escalivada de Pimentó, Albergínia i Capellà amb Emulsió del seu Oli Milfulles de Foie Caramelitzat amb Formatge de Cabra i Compota de Poma “Hueva” de Sèpia a la Plancha amb “Chimichurri”

Principal: Arròs al Forn Postre Reganyà de Carabassa amb Crema de Taronja i Gelat Celler Vi Negre i Blanc Valencians

Preu: 25,00 € Café

Oli i Sal

Direcció: Reis Catòlics, 84 ALZIRA Telèfon reserves: 666 43 88 88 Mail: oliisal13@gmail.com

Entrants: Ensalada de Bonítol i Esgarraet (peix, pipes, encisam variat, mel, vinagre i mostassa) Calamars de Platja amb Verdures (carabasseta, tomaca, albergínia, ceba i fruits secs)

Principal: Arròs Melós d’Abadejo (marisc, peix i fruits secs)

Postre: Reganyà i Coca de Xocolate amb Crema de Taronja Celler Inclou una beguda

Preu: 23 €

Restaurant Attic

Direcció: Plaça Major, 31 ALZIRA Telèfon reserves: 96 107 51 87

Entrant Figatells amb Crema de Bolets

Primers Arròs d’Ànec i Anguila Raviolis d’Espàrrecs i Formatge de Cabra amb Salsa Suquet de Peix Amanida de Tomaca del Perelló amb Capellà

Postre Crema de Taronja amb Coca Cítrica Reganyà d’Alzira Celler Cervesa “Génesis” d’Arròs o de Taronja i Tarongina

Preu 22,50 €

Restaurant Camí Vell

Direcció: Colón, 51 ALZIRA Telèfon reserves: Web: 96 241 25 21 www.camivell.com

Entrants; “Filipino” de Foie Gaspatxo de Tomaca de Vilella Albergínia a la Flama amb Saladures i Encurtits Polp amb Ceba i Bromera de Creïlla

Principal: Arròs de Secret Ibèric amb Verdures

Postres Crema de Taronja, Kumkuats Confitats, Gelat de Llimó i Caputxina Reganyà d’Alzira Celler A triar entre: Copa de “Las 2Ces” de Chozas Carrascal, Cervesa, Aigua o Refresc

Preu 30,00 € Aquest menú es servirà a taula completa i amb un màxim de dos alèrgies, intoleràncies, etc.

Canela y Clavo

Direcció: Avgda. Sants Patrons, 20 ALZIRA Telèfon reserves: Web: 96 240 02 86 www.canelayclavo.com

Entrants: Gaspatxo de Mango, Anxova i Cireres Salmó Marinat, Alga Nori, Salsa Tàrtara i Cítrics Gambes Arrebossades amb Manetes de Porc i Curri Verd

Primer: a triar Arròs Melós de Vieires, Espàrrecs de Marge i Bolets Caneló de Gallina de Corral i Salsa de Trufa Corvina amb Crema Verda de Pil-pil d’Abadejo Postre El Perfum

Preu 25,00 €

Hotel Casa Blava

Direcció: Avgda. Adrián Campos Suñer, s/n (junt a la Universitat Catòlica d’Alzira) ALZIRA Telèfon reserves: 627 03 29 39 Web: 96 241 74 14 www.casablavaalzira.com Mail: info@casablavaalzira.com

Detall: Gaspatxo de Meló d’Alger

Entrants: Coca d’Oli amb Titaina i Cavalla Marinada Cruixent de Foie i Formatge Brie

Degustació d’Arròs Melós amb Carabassa i Ànec Principal a triar Tonyina amb Chutney de Ceba Roja, Soja i Mel o Carrillera Ibèrica amb Salsa de Carn

Postres: Sorbet de Taronja amb Bromera de Iogur Reganyà amb Mistela Celler 1 botella de vi o gerra de cervesa per cada quatre persones Aigua

Preu 25,00 €

Casal Fester

Direcció: Polígon Tisneres Avgda. Drets Humans, s/n. ALZIRA Telèfon reserves: 96 241 32 71 Web: www.casalfester.com

Entrants: Cruixent d’Ànec amb Reducció al “Pedro Ximénez” “Piquillo” farcit de Duxelle de Pernil Corona d’Esgarraet amb Moixama, Gamba “al Ajillo” i Bouquet de Vegetals

Principal: Arròs d’Ànec amb Carxofes

Postre: Fantasia de Taronja

Celler Tinto “Hoya de Cadenas” Cerveses Refrescos Aigua Mineral 28,00 € Café y Reganyà d’Alzira

El Caramelito

Direcció: Club de Tennis Alzira – Urbanització El Respirall, s/n ALZIRA Telèfon reserves: 96 240 11 56 96 241 95 82 Mail: dramirez@restauranteelcaramelito.com Web: www.restauranteelcaramelito.com

Entrants: Pernil Ibèric i Ou a 65º sobre Terra d’Olives Negres Cremós de Parmesà, Essència d’Alfàbega i Brots de Pésol Ensalada de Tomaques & Capellà Cous-cous Vegetal, refregit d’All & Ametla i Gel de Samorra Polp a la Brasa amb Bombons de Creïlla Torrada i Bromera de Pimentó de la Vera

Principal: a triar Sepieta de Platja amb Arròs Melós del seu Suc amb Ceba i Flor de Cebollí o Paella d’Ànec amb Espàrrecs de Marge i Foie

Postre: Taronja en Textures: Biscuit, Gelat, Crumble i Iogur. Celler Blanc “Academia de los Nocturnos” Macabeo, de Pago de Tharsys Negre “Academia de los Nocturnos” Bobal, de Pago de Tharsys Cerveses, Refrescos i Aigua

Preu: 35,00 €, IVA inclòs Café i Reganyà L’Arròs es servirà el mateix per a tota la taula

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here