El comerç d’Alzira tornarà a sonar a festa per Sant Bernat

0
418

CARTELTot a punt per a la nova edició de “Per Sant Bernat el comerç sona a Festa”  els dies 14, 15 i 16 de juliol

Arriben les festes de Sant Bernat  i el Comerç de la ciutat se suma a la gran quantitat d’actes que s’han de celebrar durant els dies importants de les Festes Patronals. Ja el passat 2015, des de la Regidoria de Comerç, es va organitzar la campanya “Per Sant Bernat el comerç sona a festa” la qual va tindre molt bona acollida entre els comerciants i els consumidors. Per eixa raó, repetim en 2016 els dies 14, 15 i 16 de juliol en els quals traurem la ràdio al carrer, la música i grans promocions als comerços col·laboradors.

Alzira Radio emetrà en directe el seu programa matinal, “El dia per davant” amb Mª Carmen Cano i la resta de l’equip de l’emissora municipal, des de la Plaça Major, el dijous 14 de juliol i el matí del dia 15 des del parc Pere Crespí, els dos dies de 9h a 13h. Pel programa, passaran diverses personalitats: l’alcalde, Diego Gómez, la vicealcaldessa i regidora de Comerç, Isabel Aguilar, membres del departament de comerç, comerciants  i consumidors de la campanya, ja que si presenten un tiquet a l’estand d’Alzira Radio, de 20€ almenys, d’una compra realitzada en les botigues col·laboradores en “Per Sant Bernat el Comerç sona a Festa”, poden emportar-se de regal  dos entrades per al concert de Chenoa la nit del divendres 22 de juliol.

Música per a tots

Però no acaba tot ací, perquè dissabte 16 de juliol, de matí en horari comercial, arribarà “Música per a tots”. Música al carrer amb grups de la Societat Musical d’Alzira, repartits en les zones comercials de La Vila, Pérez Galdós i Pere Crespí, que amenitzaran  les compres de tots aquells que s’apropen als comerços.

La regidora de Comerç, Isabel Aguilar, destaca la predisposició dels comerciants d’Alzira en totes i cadascuna de les campanyes que s’han organitzat des la seua regidoria en diferents temporades de l’any. “És una satisfacció vore el resultat d’un treball fet amb esforç i voluntat, no sols per part dels comerciants, sinó també d’un equip de professionals que cada dia donen el millor d’ells per complir un objectiu; que el comerç d’Alzira torne a estar viu, que reactive l’economia, que potencie les zones comercials als barris i que fomente el consum de proximitat .”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here