Baldoví i Bastidas profetes en els seus pobles i en les seues comarques

0
423
Joan Baldoví votant a Sueca
Joan Baldoví votant a Sueca
Elena Bastidas diposita el seu vot a Alzira
Elena Bastidas diposita el seu vot a Alzira

El candidat nº1 de la coalició A la Valenciana, Joan Baldoví, ha guanyat de forma ampla al seu municipi, Sueca en sumar 5.559 vots, davant els 4.335 del PP i els 3.091 del PSOE. També la seua formació ha obtingut més suport en 9 dels 12 pobles de la Ribera Baixa, com Almussafes, Albalat, Favara, Llaurí, Polinyà, Riola, Corbera i Benicull de Xúquer.

En canvi a Alzira i la Ribera Alta, el trionfador ha estat el PP d’Elena Bastidas que s’ha imposat a la capital amb 8.551 vots davant els 6.531 d’A la Valenciana i els 4.197 del PSOE. El partit de Rajoy també s’ha imposat en dos poblacions importants com Algemesí i Carcaixent, així com a Carlet, Alberic, Benifaió, Guadassuar i Turís, entre d’altres.

On no ha guanyat cap força ha estat a Gavarda on les candidatures de Bastidas i Baldoví igualaren a 218 vots.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here