Mónica Oltra a Alzira: «El 26-J podreu escollir entre els corruptes o la gent decent»

0
436
Intervenció de Baldoví ahir en el mitin
Intervenció de Baldoví ahir en el mitin

La dirigent de Compromís Mónica Oltra, i els candidats de la coalició A la Valenciana, Joan Baldoví i Ricardo Sixto concentraren totes crítiques contra el PP i especialment el ministre de l’Interior Jorge Fernández Díez en l’acte central de la comarca celebrat ahir a Alzira davant unes 500 persones. Només hi hagué una alusió cap als socialistes, «a veure sí convencem al PSOE en esta ocasió».

Oltra explicà que el pròxim diumenge els votants deuran decidir «entre els corruptes o la gent decent» i com els «moderats han polvoritzat l’estat de dret». En semblants termes s’explicà el diputat de Sueca; «ni una sola de les lleis aprovades pel PP han anat a favor de les persones, totes han estat dirigides a afavorir els grans, com el rescat als bancs».

Tampoc es lliurà de les crítiques el ministre d’Hisenda; «Montoro ens ha tractat als valencians com si forem una colònia». A este respecte Oltra i davant les queixes dels últims dies de la Generalitat arrancà els aplaudiments de la gent «el 26-J per la nit deixarem de queixar-nos».

L’esquerra està ací

Per la seua part Sixto va fer una crida als adeptes a EU que puguen dubtar davant la convocatòria electoral del diumenge; «ara estem tots junts, l’esquerra està ací». I es va referir a l’expectació creada per estes eleccions en duplicar-se els votants per correu fins el punt que la Junta Electoral de Zona va decidir ahir allargar durant 24 hores el termini.

També intervingueren el dirigent valencià de Podem, Antonio Montiel, «hem eixit a guanyar» i la candidata i  regidora d’Algemesí Lorena Calatayud, que davant els alcaldes de Carcaixent i Alzira recordà que la comarca «plora per les seues muntanyes tenyides de negre» que arrancà un asentida ovació a tots els assistents»

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here