Adrià Besó presenta a La Pobla el llibre «Horts de tarongers. La creació del verger valencià»

0
602
Hort de Sant Vicent a Carcaixent
Hort de Sant Vicent a Carcaixent

Demà divendres a les 19’30 h a la Casa de la Cultura de la Pobla Llarga es realitzarà la presentació del llibre Horts de tarongers. La creació del verger valencià, d’Adrià Besó, doctor en Història d l’Art per la Universitat de Valencia, on és professor.

El llibre és un compendi completísssim i perfectament estructurat de tot allò que se’ns puga ocórrrer al voltant dels horts de tarongers, des dels seus origens fins l’actualitat.
Acaba de ser editat per la Institució Alfons el Magnànim dins de la seua prestigiosa col·leció Arxius i Documents 62 i inclou un CD amb una relació exhaustiva de totes les cases d’hort construïdes, exposades per termes municipals i acompanyades de fitxes de fotografies i de plànols d’ubicació en color per a cada hort, des del més senzill fins a les mansions burgeses, algunes de les quals són veritables obres d’art.
L’obra serà presentada per Joan Català i Cebrià, Secretari Local d’Organització de la XVII Assemblea d’Història de la Ribera i Cronista Oficial de la Pobla Llarga.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here