El XV Festival Spanish Brass d’Alzira rendirà homenatge a la Societat Musical Alzira

0
406
Inda Prieto, Diego Gómez i Camilo Mascarell
Inda Bonet, Diego Gómez i Camilo Mascarell

Hui s’ha presentat el FESTIVAL SPANISH BRASS – ALZIRA que arriba enguany a la XV edició

L’alcalde Diego Gómez, Inda Bonet, membre del grup Spanish Brass Luur Metals i Camilo Mascarell, president de la Societat Musical d’Alzira han presentat en roda de premsa la quinzena edició del Festival Spanish Brass Alzira que se celebrarà del 28 de juny al 2 de juliol de 2016.

L’alcalde Diego Gómez ha destacat que “una de les claus de l’èxit del Festival Spanish Brass Alzira està en l’excel·lent quefer de la direcció artística del grup SPANISH BRASS Luur Metals, del personal municipal implicat en l’organització així com de la inestimable col·laboració de la Societat Musical d’Alzira. I per descomptat, també són claus la il·lusió en el projecte i en la passió per la música i també per l’educació.”

Inda Bonet ha destacat que “s’ha consolidat com un dels festivals per a metalls més importants del País, sent un punt de referència i d’encontre de la música de metall.” A continuació ha detallat que els 9 concerts d’enguany amb intèrprets valencians, andalusos, francesos i belgues:

Programació

28 juny – 22:15h Epsilon (França) (1ª part) / Spanish Brass (2ª part)

29 juny – 22:15h European Brass Orchestra, de la que formen part els principals músics europeus, dirigida pel Director valencià Cristóbal Soler

30 juny – 22:15h Concert de professors amb piano.

1 juliol – 19:15h Concert Giralda Brass (Andalusia).

1 juliol – 22:15h Concert Banda Societat Musical d’Alzira amb solistes. Eixe dia es lliurarà la distinció de personalitat del festival, que enguany recau en la Societat Musical d’Alzira.

1 juliol – 00:00h Le Dancing Pepa Swing Band (València). Esta actuació es farà per primera vegada fora de les instal·lacions habituals del festival (Gran Teatre i Casa de la Cultura), a la Plaça Major.

2 juliol – 19:15h Concert Pere Joan Llopis Sancho (bombardí) amb  piano.

2 juliol – 22:15h Concert Belgian Brass (Bèlgica).

L’alcalde Diego Gómez ha destacat també que “la nostra Societat Musical és mereixedora del reconeixement que se li fa com a personalitat del Festival no només pel treball en l’organització d’este festival amb la cessió de locals per a classes i l’assistència tècnica per ajudar a l’organització en diferents aspectes, sinó, sobretot per la gran tasca realitzada envers l’educació i la cultura musical de tota la població alzirenya”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here