El vent de llevant complica l’extinció de l’incendi que pot botar a la Casella per l’Estret

0
674
L'incendi a les rodalies del pont de l'Estret
L’incendi a les rodalies del pont de l’Estret

 Nombrosos bombers i membres de la Unitat Militar (UMD) es troben, a hores d’ara, concentrats al Pont de l’Estret per evitar que l’incendi creu el barranc i la carretera CV-50 i bote cap el paratge municipal d’Alzira Murta-Casella.

És l’actualment el punt crític que pot fer de tallafocs davant la proximitat de les flames, però el vent sembla ser el principal enemic si canvia de direcció segons ha declarat el bomber Moisés Belloch a l’emissora municipal Alzira Ràdio. El llevant comença a sustituir a primera hora d’esta vesprada el vent de ponent que ha estat bufant al llarg de tot el matí, fet que va a complicar molt més ficar-li fre a les flames.

Un total de 22 avionetes, 400 bombers i 150 membres de la UMD lluiten amb totes les forces per controlar el greu incendi sorgit ahir a la partida Montecampo de Carcaixent poc després de les 5 de la vesprada per causes desconegudes.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here