La Societat Musical i una ampla representació d’Alzira acomiada a José Palacios Boquera

1
693
La família de Palacios a l'eixida del féretre
La família de Palacios a l’eixida del féretre

José Palacios Boquera ex directiu d’Avidesa i portaveu de la família Suñer durant el segrest de l’industrial Lluís Suñer ha sigut acomiadat este migdia per una ampla representació de l’Ajuntament i de les principals entitats de la ciutat amb les que Palacios va tindre una relació molt directa. Cas de la Societat Musical d’Alzira que mitjançant una representació de la seua banda li ha rendit honors a les portes de la parròquia de Santa Caterina davant nombrosos testics.

Entre ells es trobaven l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, la vicealcaldessa Isabel Aguilar l’exalcalde de la ciutat Francesc Blasco, regidors de l’actual corporació, el dirigent sindical Josep Antoni Carrascosa així com una ampla representació d’entitats com la l’Associació Empresarial Alzira, la UD Alzira, la Junta Local Fallera, les confraries de la Verge del Lluch  i de Sants Patrons entre d’altres, a més de Carmen Suñer filla del fundador d’Avidesa i Cartonatges Suñer.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here