El funeral de José Palacios Boquera serà demà dilluns a Santa Caterina

2
752
Palacios fa unes dies envoltat de la seua família
Palacios fa unes dies envoltat de la seua família

Anit va morir José Palacios Boquera el que fora director-gerent d’Avidesa i portaveu de la família Suñer durant el segrest de l’industrial alzireny entre gener i abril de 1981.

Palacios també ha sigut presdident de la UD Alzira durant les temporades 1983-84 i 1984-85; la primera d’elles està considerada com la més brillant de les de l’històric club blaugrana quan entrenà l’equip Quique Hernández.

També ha presidit durant alguns anys la Confraria de la Mare de Déu del Lluch de la que era un gran devot així com la confraria dels Sants Patrons, Bernat, Maria i Gràcia, a més de la Societat Musical Alzira i el Cercle Alzireny-La Gallera.

José Palacios Boquera celebrà el passat 25 de maig, envoltant de tota la seua família, els 55 anys del seu matrimoni. El seu fill major, José Luis, és actualment regidor de l’Ajuntament d’Alzira.

Demà dilluns tindrà lloc el seu funeral (11 hores) a l’altar de Sant Bernat de la parròquia de Santa Caterina i a partir de les 8 hores de hui es trobarà al tanatori d’Alzira.

2 Comentarios

  1. Lamento mucho el fallecimiento del Sr. D. José Palacios Boquera. Era una gran persona, a la cual le tenía mucho aprecio. Mi más sentido pésame a toda su familia y amigos. Descanse en paz!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here