Un miler de músics de 20 bandes de la Ribera es concentren esta vesprada a Sant Joanet

0
299

image003L’esdeveniment començarà a les 18 hores, on un total de 20 bandes (1.000 músics) es concentraran al carrer Villanueva de Castellón, d’on començarà el cercavila, cada una anirà desfilant per els carrer del municipi a ritme de un pasdoble. A mesura que vagin aplegant a la Plaça de l’Ajuntament pujarà al escenari (on ja estaran totes les autoritats dels diferent pobles) l’abanderat i el president de la Associació o Agrupació de musical, es col·locarà un banderí commemoratiu a la bandera i es farà entrega d’un detall al president.
Com colofó de l’acte tots els musics es formaran perfectament davant de l’escenari per instrument, dirigit pel Director Juan Jesús Tormo Garcia, interpretaran el pasdoble “Sant Joanet”.

Ales 17 hores s’oferirà un vi d’honor en la Casa de la Ciutadania, als alcaldes i presidents de totes les bandes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here