Concert de l’Orquestra Simfònica de la Ribera a Alberic pel XX aniversari de la Mancomunitat

0
387

Orquestra Ribera cartell mancoDemà diumenge a les 12.00h, tindrà lloc al Teatre Liceu d’Alberic el concert commemoratiu del XX aniversari de la Mancomunitat de la Ribera Alta, que al llarg de tot aquest any està celebrant l’ens comarcal. El concert serà oferit per l’Orquestra Simfònica de la Ribera que interpretarà diverses obres sota la direcció del mestre Vicent Ferragut, director titular de l’Orquestra.

Aquest concert s’inclou dins dels actes que la Mancomunitat de la Ribera Alta està realitzant per a commemorar el seu aniversari. Així, s’han presentat dos llibres que la Mancomunitat ha editat amb motiu del seu aniversari: Riberencs II, d’Aurelià Lairón, i El valencià és fàcil, de Leo Giménez. A més, l’ens comarcal està organitzant altres esdeveniments per a la commemoració, com per exemple un concurs de fotografia, diferents competicions esportives centrades en l’àmbit de la pilota valenciana i un congrés internacional de mancomunitats.

“La Mancomunitat aposta per la cultura, i per això volem commemorar el nostre aniversari amb un concert, i quina millor manera que siga l’Orquestra Simfònica de la Ribera l’encarregada d’oferir-lo, ja que està integrada per músics de diferents municipis de la comarca” ha comentat el president de l’ens comarcal, Txema Peláez.

L’Orquestra Simfònica de la Ribera va iniciar la seua activitat l’octubre del 2008, i té com objectiu ser un centre d’aprenentatge de la tècnica i pràctica orquestral i cambrística per a joves músics de la comarca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here