IDEA i AVACE dediquen una jornada a la internacionalització del comerç en Alzira

0
220

Jornada dedicada a la internacionalització del comerç: «Comença a exportar» organitzada per IDEA i l’IVACE

Hui ha tingut lloc una jornada dedicada a com poder exportar des de les xicotetes empreses, a càrrec de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial-Internacional (IVACE). Aquest taller s’engloba dins l’apartat de formació que des d’IDEA i l’Ajuntament d’Alzira realitza per millorar la formació i informar sobre els recursos i ajudes disponibles per a autònoms i PIMES. La jornada ha estat oberta per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez.

L’objectiu d’aquest programa és repassar d’una forma eminentment pràctica els aspectes bàsics que ha de tenir en compte una empresa que vulga començar el seu procés d’internacionalització. En el programa s’analitzarà la informació prèvia que necessita localitzar l’empresa, com configurar el mix de màrqueting per a la seua eixida a l’exterior i com gestionar les primeres operacions comercials internacionals. Per tant, aquesta jornada està específicament orientada a empreses que volen començar la seua eixida als mercats internacionals i encara no compten amb experiència en els mateixos, així com també per a aquelles empreses amb experiència exportadora que compten amb nou personal per a desenvolupar aquestes tasques.

El programa s’ha estructurat en una sessió amb una durada aproximada de 4 hores i els grups estan formats per un màxim de 15 empreses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here