Els ninots indultats d’Alzira es repartixen entre dos menuts museus fallers

0
464

Ninots indultats Museu 16Els dos ninots indultats de les falles 2016 d’Alzira dormen hui la seua primera nit  en museus diferents després que les noves instal.lacions ubicades a La Parrilla, inaugurades de preses i corregudes poc abans de les últimes eleccions municipals, no estiguen capacitades per albergar els ninots dels monuments grans.

Esta vesprada les falleres majors, els dirigents i els artistes dels dos ninots que són el Germans Parra els han dipositat en l’antic museu davant la presència de les FM Laura Gomar i Almudena Molina. Mentre el gran corresponent a la falla Plaça Alacant es queda a la Vila el menut de la Plaça Major acompanyarà els de la seu categoria que emigraren, fa un any, a la segona planta de l’antiga Parrilla.

L’equip de govern actual no era partidari d’ubicar el Museu on ho va fer l’equip municipal que dirigia Elena Bastidas. Ara Alzira i la Junta Local Fallera conten amb dos espais museístics menuts que resulten insuficients per fer un autèntic museu faller.

Així els ninots indultats dels últims 25 anys es veuen tancats i oblidats fins el pròxim any quan les seues morades s’òbriguen de nou per acollir dos nous artístics germans.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here