Carlet contractarà 63 peons agrícoles durant els mesos d’estiu

0
187

La contractació serà d’un mes per a cada persona i podran optar desempleats agraris

L’Ajuntament de Carlet contractarà durant els mesos d’estiu 63 peons agrícoles per a realitzar diverses actuacions de neteja i pavimentació al terme municipal. Es tracta del pla especial d’ocupació en zones rurals deprimides del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social al que s’ha adherit l’Ajuntament de Carlet.

Este pla d’ocupació té un doble objectiu: d’una banda  pal·liar la desocupació agrícola eventual que es viu en les zones agrícoles durant la temporada d’estiu i per l’altra, dur a terme millores  en les infraestructures del patrimoni rural i forestal, com és la neteja de camins o barrancs o adequació d’altres infraestructures deteriorades.

L’ajuntament de Carlet contractarà a través d’ este pla 63 persones que tindran un contracte laboral d’un mes a partir del 15 de juliol i fins el 30 de setembre. El requisit imprescindible per a accedir a este contracte mensual és estar inscrit en el SERVEF com a demandant d’ocupació i acreditar la condició de treballador agrari, com a mínim 3 mesos durant l’últim any. Cal tenir en compte que este programa d’ocupació està destinat a complementar la renda dels treballadors del camp durant estos mesos d’inactivitat. Amb estos requisits complits, es farà una selecció de les 63 peons seguint una sèrie de criteris de baremació que marca el Ministeri com és el nivell de renda dels membres de la unitat familiar, tindre responsabilitats familiar, estar més temps aturat i no haver estat contractar en el mateix programa l’any anterior.

El procés s’iniciarà a partir del 20 de juny a través de l’Agencia de desenvolupament local i les primeres contractacions es produiran el 18 de juliol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here