Santiago Cañizares tanca este dimecres el cicle de conferències del Cotif

0
468

Cañizares porter

El cicle de conferències del COTIF de l’Alcúdia en el present curs tindrà un tancament brillant. L’exporter internacional i actual presentador televisiu Santiago Cañizares estarà present en la Casa de la Cultura el dimecres 8 de juny a partir de les 20:30 hores per a exposar algunes de les claus de la seua trajectòria professional i una visió sobre la situació del futbol actual, amb una mirada al paper de la selecció espanyola en l’Eurocopa.

L’excanceber del Reial Madrid, València i la Selecció Espanyola presentarà també el seu llibre “Papá quiero ser futbolista”, del qual se sortejaran al final de la conferència deu volums entre tots els presents, a més de diverses pilotes de l’última final del COTIF.

 Santiago Cañizares va protagonitzar una trajectòria esportiva de molts quirats. Nascut en 1969, es va iniciar en el Celta de Vigo per a saltar a la fama en el partit definitiu de classificació per al Mundial de 1994, amb una destacada actuació davant Dinamarca després de l’expulsió d’Andoni Zubizarreta. Després va ser titular en el Reial Madrid abans de passar al València CF, en el qual va ser clau en el conjunt que va guanyar diverses lligues i va arribar a dos finals de la Champions League. Va guanyar també dues Copes del Rei, una Supercopa d’Espanya, una Copa de la UEFA i una Supercopa d’Europa. Va ser internacional absolut un total de 46 ocasions i fins i tot va aconseguir l’or en els Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Actualment, l’exporter  és presentador del programa “El dia después” i fa col·laboracions en espais esportius de la Cadena Ser. Cañizares tanca un cicle de conferències en què enguany han participat l’àrbitre Martínez Munuera, el periodista Pedro Morata, el delegat del València CF Salvador González “Voro” o l’exporter i actual entrenador Andreu Palop.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here