L’artista local Antonio Espinar Urbano dona una obra seua al MUMA

0
821
Espinar amb Aguilar i Ferrer
Espinar amb Aguilar i Ferrer

“Al·legoria de la Ruta dels Monestirs”, inspirada en la reconeguda  ruta turística que promociona l’Ajuntament d’Alzira, ha sigut l’obra que l’artista i pintor Antonio Espinar ha donat al Museu d’Alzira.

Espinar va pintar eixe quadre amb motiu de l’exposició que es va fer en la Casa de la Cultura del 26 de març al 2 de maig de 2009, titulada “El arte de los monasterios. Nueva luz en la mente”. L’esmentada obra, és un oli sobre llenç de gran format, 205 x 205 cm., en el que es representen els cinc monestirs que composen esta Ruta, el Monestir de Santa Maria de la Valldigna; el del Corpus Christi; el de Santa Maria d’Aigües Vives; el de Sant Jeròni de Cotalba i al centre de l’obra, el de la Mare de Déu de la Murta.

 En l’acte de donació ha estat present la vicealcaldessa i regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar, i el director del MUMA Agustí Ferrer. Tots dos han agraït, en nom de l’Ajuntament, esta aportació al patrimoni alzireny, la qual té doble valor, per ser un quadre que reproduïx els monestirs que integren la Ruta dels Monestirs, els quals son uns dels més representatius de la Comunitat Valenciana i, per descompatat, el valor de ser obra de Espinar, un dels pintors més actius de nostra ciutat, autor de diferents mostres i que a finals de l’any pròxim té previst exposar en la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here