La JLF de Sueca presenta la nova fallera major i la seua cort a la corporació

0
290

 

El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca ha acollit este dilluns la presentació oficial al consistori de les noves representants del col·lectiu faller, un acte protocolari que ve organitzant ja temps la Junta Local Fallera de Sueca.

La nova Fallera Major de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes, Maria Viñoles i la seua cort d’honor formada per Noelia Tena, Maria Baixauli, Aida Vendrell, Nuria Navarro, Alba Guillem i Mireia Ferri, junt als membres de la Junta Local Fallera, van ser rebuts per l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Festes, Pau Roselló i una nombrosa representació de la corporació municipal.

L’acte es va iniciar amb les paraules del president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis, qui es va mostrar molt agraït per l’acollida de la corporació municipal. El president va aprofitar l’ocasió també per fer entrega a l’alcaldessa, qui és alhora la presidenta nata de la Junta Local Fallera de la ciutat, del llistat amb els nous membres del col·lectiu i la programació d’actes prevista per al nou exercici.

Tot seguit va prendre la paraula el regidor de Festes, Pau Roselló. El titular de Festes va felicitar en primer lloc les noves representants del col·lectiu faller i va voler destacar també la importància i el pes d’este col·lectiu. “Sou les noves representants del col·lectiu referent, el principal moviment associatiu de quants tenim a la nostra ciutat. Sou festa, germanor, hospitalitat, tradició, cultura i identitat… No ho oblideu mai! I gaudiu el màxim possible de tot el que vos espera” va manifestar Roselló, tot mostrant el seu suport a les noves representants falleres des de la regidoria que encapçala.

L’alcaldessa va estar l’encarreSueca FM Corporació 16gada de tancar l’acte. Tamarit també va felicitar a Maria i les companyes de la cort i en la seua intervenció, va voler subratllar la importància d’esta festa en el municipi i el compromís que manté el consistori amb la festa fallera. “L’Ajuntament de Sueca recolzarà sempre les nostres festes, les falles, perquè més que una festa entenem que són també part de la identitat del nostre poble. Sé que este sentiment és compartit, per això, des d’ací aprofite també per encoratjar-vos a treballar tots junts per superar-nos i fer de les pròximes falles unes festes úniques que puguem gaudir tots els veïns del nostre poble” va concloure l’alcaldessa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here