El directiu Juan Antonio Sanjuán sustituirà a Javier Pérez al capdavant de la UD Alzira

0
522
Javier Pérez i Juan A. Sanjuán
Javier Pérez i Juan A. Sanjuán
Sanjuán i Pérez en la Gala del Futbol del divendres
Sanjuán i Pérez en la Gala del Futbol del divendres

L’actual president de la UD Alzira Javier Pérez ha desfullat ja la margarida i ha decidit no presentar-se a la reelecció tot i que el pròxim 14 de juny podia continuar  la mateixa junta directiva però presidida per Juan Antonio Sanjuán, actualment vicepresident de l’entitat blaugrana.

Pérez, que no continuarà al capdavant del club per «raons personals i familiars», continuarà en la directiva, segons ha reconegut a Riberaexpress, i fins i tot podria ocupar una vicepresidència. L’actual mandatari blaugrana considera que Sanjuán «té experiència i molta il.lusió» i per tant és el candidat «idoni» per continuar «la bona imatge» que ha donat, durant les últimes quatre temporades, una entitat que va estar a punt de desaparèixer davant el fort deute que arrossegava, pròxim als 600.000 euros.

Continuitat deDani Ponz

«Anem a mantindre la prudència en el gasto i l’actual estructura del club» segons ha declarat a este diari digital Juan Antonio Sanjuán, qui ja ha avançat que el pressupost per a la pròxima temporada «serà molt semblant» a la que acaba de finalitzar, que ha sigut d’uns 130.000 euros. El futur president pretén que Dani Ponz «continue» essent  l’entrenador i el màxim responsable tècnic de l’escola de futbol blaugrana, que va ser premiada com la millor junt la de l’Oliva en la Gala del Futbol Comarcal celebrada el passat divendres a Alzira. Fins i tot sembla que continuaran tot els components de l’actual directiva que ha sanejat el club fins el punt que tot i els curts salaris que paga hi han molts jugadors que s’oferixen».

11 anys d’experiència

Sanjuán conta amb una notable experiència com a dirigent de la UD Alzira; debutà amb Pepe Bartolomé en la presidència, amb qui va estar dos temporades, continuà cinc temporades més amb Pepe Bosch i també ha estat els quatre anys de la legislatura futbolística de Javier Pérez passant per tots els càrrecs llevat de la presidència. El futur mandatari de la quasi centenària entitat reconeix que les relacions amb l’ajuntament i la regidoria d’Esports «han millorat paulatinament i hui són excel.lents»

De totes formes la possibilitat de presentar-se altra candidatura estarà oberta fins el pròxim dia 14, data prevista per a l’assemblea de socis.

Riberaexpress

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here