Més de 500 alumnes han participat hui en la Jornada d’Integració al camp de Venècia

0
388

Jornada Integració Camp Venecia 16Hui s’ha celebrat la Jornada d’Integració al camp Municipal d’Esports de Venècia, on han participat els alumnes del centre d’educació especial Carmen Picó junt a més de 493 alumnes de quart de primària de 13 col·legis de la nostra ciutat, a més de 57 mestres.
Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància ha compartit part del matí amb els alumnes i professores i professors que han participat d’esta iniciativa.
Un dels objectius de la jornada és la de treballar per la integració, la convivència i la cooperació entre tot l’alumnat de la ciutat d’Alzira sense importar la seua condició personal, així com col·laborar amb els centres educatius de la localitat amb les seues activitats, a més de promocionar el títol de Ciutat Amiga de la Infància amb el compliment de la Convenció Internacional dels Drets dels Xiquets i Xiquetes de las Nacions Unides, concretament amb l’article 2 de no discriminació i l’article 21 de dret a joc.
Amb activitats com està es complix el II Pla d’Infància de l’Ajuntament d’Alzira, posant en valor els principi de no discriminació i el criteri de pluralitat de la població.
S’Han instal·lat jocs gegants com tres castells i un futbolí unflables, maquina de roses de dacsa, disco mòbil, així com tres jocs i dos tallers per tal d’afovorir la cooperació i convivència, tot supervistat per monitors.
Enguany per primera vegada, des de que es celebren estes jornades, s’ha comptat amb una dotació de la Creu Roja d’Alzira amb voluntaris per tal de vetlar per la prevenció de tots els menors assistens a la jornada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here