L’IES Blasco Ibáñez de Cullera guanya el primer premi dels I Premis Agroambientals

0
816

Cullera IES Blasco Ibáñez PremiL’alumnat del Cicle Formatiu d’Agrojardineria i Composicions Florals de l’IES Blasco Ibañez de Cullera ha guanyat el PRIMER PREMI en la 1ª Edició dels Premis Agroambientals «Ciutat de Cullera: Espais verds sostenibles als centres educatius» convocats pel MI Ajuntament de Cullera, amb el projecte «El Bancal».

El dia 3 de juny es va fer un acte a l’auditori municipal on es va donar a conèixer els guanyadors i l’alcalde i regidor de medi ambient van fer entrega del diploma acreditatiu. Aquest premi anava dirigit a alumnat de FP de jardineria i varen participar Centres de les tres províncies, a més del Centre d’Educació Especial de la Vila Joiosa, que va obtindre una menció d’Honor. Amb aquest guardó, el segon en poc de temps després del subcampionat en els Skills FP, les ensenyances d’Agrojardineria es converteixen en les capdavanteres d’entre les oferides per l’IES Blasco Ibáñez de Cullera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here