David Timor retorna a la Primera divisió amb el Leganés

0
545
Timor en un partit contra l'Alavés
Timor en un partit contra l’Alavés

El jugador de Carcaixent David Timor Copoví ha pujat a la primera divisió amb el Leganés després de derrotar el conjunt madrileny al Mirandés per 0-1 en un partit en el que el migcampista riberenc va ser titular.

Timor arribà al Lega en el mrcat d’hivern procedent del Valladolid on havia disputat 18 encontres esta temporada. Amb anterioritat havia jugat en la lliga BBVA en les files de l’Osasuna de Pamplona. Posteriorment defensà els colors del Girona ene la lliga Adelante, campanya 2013-14, para fitxar pel Valladolid abans de la seua arribada al conjunt de Butarque que el passat diumenge aconseguia a Miranda d’Ebre el seu primer ascens a la màxima categoria del futbol espanyol.

David Timor, de 26 anys, que va pertànyer a la cantera del València CF, té contracte amb el Legánes fins el 30 de juny de 2018.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here