Alzira recorda l’obligació de mantindre netes les parcel.les urbanes i rústiques

0
404

NETEJA SOLARS alzira 1

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, per mitjà de la publicació d’un ban, ha recordat l’obligació legal dels propietaris,  tant de parcel·les urbanes com rústiques, de mantindre-les en estat adequat per a evitar incendis i plagues.

L’alcalde ha indicat que es tracta més de recordar les obligacions que d’entrar directament a sancionar, tenint en compte que més d’un 50 % dels propietaris que són requerits, procedixen a la seua neteja sense necessitat d’executar la neteja de manera subsidiària. No obstant això, la via sancionadora no s’obviarà, i atendrà als reincidents i als que pretenen ignorar les més elementals normes de convivència, i que posen en perill la propietat de veïns més responsables”.

Així mateix, des d’Alcaldia s’informa que, mitjançant el personal de l’INEM, es procedirà a la neteja d’espais públics, com La Muntanyeta o el Racó de les Vinyes, que requerixen una actuació urgent per a abordar dos dels problemes que actualment s’estan afrontant des del Consistori i que són arreplegats en el Ban: La prevenció d’incendis i la lluita contra el mosquit tigre i la mosca negra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here