El ciclista suecà Carles Nebot intenta hui en el Luis Puig el rècord mundial UMCA de 1.000 km

0
389

Sueca ciclista record provaEl ciclista suecà, Carles Nebot, disposat a aconseguir altra proesa en l’esport mundial

El ciclista suecà, Carles Nebot, s’enfronta este cap de setmana a una nova temptativa. El ciclista suecà d’ultrafons s’ha proposat aconseguir el rècord del món UMCA de 1.000 km. en pista coberta per a la categoria màster 50, els dies 4 i 5 de juny, al velòdrom Luis Puig.

La previsió de Carles Nebot és intentar aconseguir la distància de 1000 quilòmetres sense superar les 40 hores i seria el primer ciclista al món màster 50 a aconseguir cobrir la distància de 1.000 km. en la modalitat Track Outdoor.

En la categoria en la qual Nebot vol establir el rècord mundial no existix cap registre, ja que tots els intents per aconseguir-ho no han donat resultats a causa de la seua tremenda exigència.

Nebot, de 52 anys, ja va aconseguir fa uns mesos el rècord del món 24h Track Outdoor Ultracycling en màster 50, que tingué lloc sobre un circuit de 3,5 km a Sagunt, on va passar 24 hores donant voltes, un dia i una nit completa i recorrent un total de 677 quilòmetres.

El rècord té a més una finalitat solidària. El repte es celebrarà en suport a la lluita contra la lesió cerebral traumàtica. Sota el lema  “621 Milers for Mandy” (1.000  quilòmetres per Mandy), Carles Nebot intentarà la proesa amb la finalitat de recolzar esta lluita i en concret per ajudar en la recuperació de Mandy Coleman, una veritable lluitadora que es recupera d’una lesió cerebral traumàtica a conseqüència d’un accident que la va tenir en coma durant onze mesos i a la qual Carles ja li va dedicar el record de les 24 hores.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví, va assistir a la presentació de la temptativa, que s’ha celebrat esta setmana al complexe La Petxina de València, per mostrar el seu suport i recolzament, en nom del consistori, al suecà en el seu nou repte. A l’acte també van assistir, entre d’altres, el president de la FCCV, Amadeo Olmos i l’exciclista i director de la Volta a la Comunitat Valenciana, Ángel Casero.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here