Lidia Enguix i Valeria Oliver reinaran junt les seues corts les falles d’Alzira més internacionals

0
495
Lidia Enguix i Valeria Oliver amb les actuals FM d'Alzira
Lidia Enguix i Valeria Oliver amb les actuals FM d’Alzira

La Junta Local Fallera ha elegit esta nit a Lidia Enguix Palomares i Valeria Oliver Garcia falleres majors per a  l’exercici 2016-17 en les que les falleres d’Alzira poden obtindre el reconeiximint internacional si la Unesco les declara el pròxim mes de novembre Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

L’emoció de la nit ha vingut de la mà de l’elecció de la fallera major infantil a la que optaven 8 candidates. La votació de cada falla ha donat la majoria dels vots a l’aspirant de la falla Anan Sanchis, Valeria Oliver. El nom de la nova reina de les falles d’Alzira ja es coneixia, Lidia Enguix Palomares, en ser la única candidata.

Lidia ha manifestat que per a ella «és un honor i una responsabilitat» encapçalar les falles d’Alzira tot just l’any en les que van a obtindre el seu reconeiximent internacional-

Mentre el president de la JLF Vicent Muñoz advertia que enguany podem torbar-nos «davant un any històric· després que l’exerici passat la festa falelra fora declarada BIC per la Generalitat.

L’emotiva nit al Gran Teatre ha servit a més per rendir homenatge a l’Orquestra Los Magnos que han fet ballar i cantar als nombrosos espectadors mentre esperaven el veredicte del jurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here