El Benjamí A i l’Aleví A de l’Alzira es proclamen campions en la última jornada de lliga

0
401
Els dos equips celebrant el títol
Els dos equips celebrant el títol
L'eufòria dels campions
L’eufòria dels campions
L'afició va ser el jugador nº 9
L’afició va ser el jugador nº 9

El Camp Municipal de Venécia va viure ahir per la vesprada una jornada emotiva i trionfal de dos equips de l’escola de la UD Alzira que aconseguiren en la última jornada proclamar-se campions de les seues respectives categories. Es traca del Benjamí A i de l’Aleví A que derrotaren, el primer per 3-2 i el segon pel resultat de 4-2 al CD Alcoyano.

Els benjamins li donaren la volta al marcador i aconseguiren els tres punts necessaris per evitar ser superats pel Cullera, el seu principal rival de la temporada.

Mentre els alevins també foren capaços de voltejar un marcador en contra davant un Alcoyano que tan sols necessitava empatar per proclamar-se campió. Al descans el marcador registrava un emocionant empat a 1 gol. Però en la segona part els blaugranes de la Ribera foren molt superiors als blanc i blaus de l’Alcoià, encara que la victòria definitiva no arribà fins els últims minuts de l’encontre en mig de l’eufòria de jugadors, tècnics i especialment dels nombrosos pares i mares que anirmaren durant tot el partit.

Els dos equips, entrenats per David i Àlex Bermell ho celebraren per tot lo alt després de fer una excel.lent temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here