La Junta de Personal acusa el govern de Carcaixent de «carregar-se» la negociació col.lectiva

2
607

Carcaixent govern palauLa Junta de Personal de l’Ajuntament de Carcaixent, reunida l’1 de juny i per unanimitat, vol expressar el malestar i indignació davant dels decrets 1240 i 1245, on són premiats i remunerats un grup de treballadores i treballadors, que en alguns casos, ja estan cobrant exclusivitat per altres conceptes segons la RLT existent.

Novament, l’actitud de l’equip de govern ha estat deslleial i autoritària, carregant-se de soca-rel la negociació col·lectiva aconseguida pels treballadors en varies sentències guanyades, i actuant per l’esquena sense cap negociació ni respecte cap als treballadors i els seus representants, que han rebut amb sorpresa els dos decrets.

Els decrets que gratifiquen segons desig de l’alcalde no tenen cap justificació i són totalment arbitraris. S’ha estat enredant els sindicats amb una RLT, mentre que per l’esquena, el tàndem Alcalde – Regidora de Personal negociaven amb determinades persones millores salarials individuals, que en alguns casos igualaven a un sou d’un treballador o treballadora.

Compromís fa un “corte i pega” de la política retributiva que utilitzava el PP en l’anterior legislatura, i que ells quan eren a l’oposició criticaven dura i constantment.

La política de personal utilitzada per Compromís és intolerable per a un govern progressista i d’esquerres que ha fet que els salaris del personal de l’Ajuntament de Carcaixent es retrotreguin a 10 o 15 anys enrere, per terme general.

Per tant, demanem la derogació dels decrets 1240 i 1245 i una negociació real i justa amb els sindicats i no la paròdia a la qual ens tenen acostumats.

El dilluns 6 es celebrarà assemblea de treballadors, on de manera conjunta s’adoptaran les mesures a realitzar davant aquesta manera tan despòtica de governar per part de l’actual equip de govern.

Estrenem poble – reestrenem polítiques de Negociació de fa 50 anys?

Amparo Lorente Torres

Presidenta Junta de Personal

2 Comentarios

  1. Ja hi som, des de quan el Bloc de Carcaixent està dirigit per gent d’esquerres?.

    Progres?. Pot ser, però d’esquerres?.

    Que estiguen en Compromís per tàctica, no vol dir que siguen d’esquerres.

    • Tens tota la raó, moscacojonera, eixa és la pena, que ací en este poble no hi ha cap de Compromís, tots són del Bloc, es falta empatia amb els treballadors, no com altres que portem tota la vida lluitant, però les urnes canten això i en això ens quedem.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here