30 activitats diferents en la Fira de Sant Onofre d’Algemesí que arranca hui

0
348

algemesi Sant Onofre 16La ciutat d’Algemesí inicia, divendres 3 de juny a les 20 hores, la tradicional fira del patró de la ciutat

 Algemesí es prepara per a rebre un cap de setmana ple d’activitats. L’obertura de la Fira de Sant Onofre tindrà lloc en el parc Salvador Castell, el divendres 3 de juny a les 20 hores. Amb l’assistència de les Corts d’Honor i les Falleres Majors de la Ciutat d’Algemesí i de les autoritats del consistori, es podrà gaudir de focs artificials, així com de granissat de llima per a tots els assistents.

Amb aquest acte es dóna peu a dues setmanes on els xiquets podran gaudir de totes les atraccions del 3 al 19 de juny, mentre es duen a terme més de 30 activitats de qualsevol tipus.

Nit de descomptes

Una vegada acabada la inauguració de la fira, es donarà pas a la IV edició de la Nit de comptes i descomptes d’Algemesí. 28 comerços que pertanyen a l’associació d’ACSA obriran les seues portes amb descomptes en els seus productes. Una nit on els ciutadans d’Algemesí podran anar de compres i gaudir al mateix temps de la música i de l’estil que cada comerç posarà a disposició del públic. Aquesta iniciativa pretén mostrar els comerços locals des del costat més festiu, ja que les botigues obriran les seues portes al públic perquè puguen observar els productes però sense necessitat comprar-los amb un ambient festiu acompanyat de música i altres activitats.

Premi al cartell anunciador

Mateu Talens Ferrís és l’autor del cartell anunciador de la Fira de Sant Onofre 2016. El guanyador del concurs ha rebut de mans de l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i del regidor de Cultura, Pere Blanco, un diploma i una tablet. A més, el jove Mateu Talens, de 14 anys i estudiant en el col·legi Maria Auxiliadora, té la satisfacció de veure la seua obra anunciant la fira que comença el divendres 3 de juny i finalitza el diumenge 19 de juny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here