Fangoria, Chenoa i Second principals protagonistes dels concerts de Sant Bernat

0
453
Chenoa
Chenoa
Fangoria
Fangoria

El concert de Fangoria el dia 23 de juliol, Chenoa la nit del dia 22 , Second, Elefantes, Miss Caffeina la nit del dia 21 i un gran espectacle “Tributo a Queen” la nit del dimecres 20 de juliol, seran els principals atractius en les festes patronals de Sant Bernat de la ciutat d’Alzira.

Des de la Regidoria de Festes, s’ha pres nota de les opinions que tots el presents, a la primera assemblea consultiva de Festes i també als correus rebuts a la bústia de assemblea.festes@alzira.es . Per tot alló i encara que el recinte Firal, serà la ubicació de gran part de les activitats i concerts, s’han establert diverses activitats musicals i lúdiques en diferents punts i places de la ciutat com la Plaça Major, la Plaça Cartonatges, la Plaça Generalitat i el Parc Pere Crespí entre altres, així com el Gran Teatre.

Una de les grans sol·licituds ciutadanes és que el Camp de Fútbol Venècia, tornarà a tindre vida en les Festes Patronals, així que este any el Venècia serà el protagonista el cap de setmana del 16 de juliol i del concert “Tributo a Queen” que es celebrarà la nit del dimecres 20 de juliol, entre alguna altra activitat.

Les activitats pròpies d’estes festes, començaran el cap de setmana del 16 de juliol, amb el ja tradicional Ral·ly Humoristic que organitza la Junta Local Fallera i que marca l’inici de les Festes de Sant Bernat, fins el dissabte 23, amb un gran ventall d’activitats per a tots els públics i edats, distribuïdes en diferents punts de la ciutat, entre els quals es troben nits d’orquestres, discomòbils, activitats infantils, jocs de multi-aventura i “Pecados”, un dels musicals de més èxit en l’actualitat que recalarà a la Plaça Major.

Quant al preu de les entrades, hem de dir que els concerts de “Tributo a Queen”, del dia 20, i la nit de Second, Elefantes i Miss Caffeina, del dia 21, la entrada serà de 3€ cada un d’ells, el concert de Chenoa previst per a la nit del dia 22 i la nit de Sant Bernat el dia 23 de juliol amb l’actuació de Fangoria, serà a 5€ cada un dels concerts. Hi haurà un bo que reunix els concerts dels dies 20, 21 i 22 per un preu de 8€.

L’equip de la Regidoria de Festes continua treballant per a presentar, en breu, tota la programació de Festes que està elaborant-se.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here