Pedro Delgado: «Cullera és ideal pera la pràctica del ciclisme»

0
305

Cullera Pedro DelgadoL’exciclista professional visita la ciutat durant la segona edició de la Marxa Cicloturista Proam València-Cullera, prèvia a la Vuelta

L’exciclista professional Pedro Delgado ha visitat este matí la localitat de Cullera, meta de la segona edició de la Marxa Cicloturista Proam València-Cullera en la qual ha participat el popular esportista.

El final de la marxa ha tingut lloc en el Castell, on ‘Perico’ Delgado, guanyador d’un Tour i de dues Vueltas, ha sigut rebut per l’alcalde de la localitat, Jordi Mayor i el regidor d’Esports, Javier Cerveró.

Delgado ha destacat els avantatges de Cullera i la Comunitat Valenciana en general per a la pràctica del ciclisme i ha assenyalat que suposen un atractiu, especialment per als amants d’este esport de països centreeuropeus no solament per les característiques geogràfiques sinó també per les bondats del clima mediterrani.

Delgado ha aprofitat per a reclamar a les Administracions que actuen per a millorar la seguretat vial dels ciclistes i ha fet especial incís en el manteniment dels vorals.

La Marxa Cicloturista Proam València-Cullera és una prèvia de la Vuelta Ciclista a Espanya en la qual participen glòries de la història del ciclisme espanyol. Hui també han estat a Cullera figures com Escartín, Carlos Sastre, Óscar Pereiro i el cullerenc Jesús Guzman.

El bon acolliment que han tingut a Cullera ha portat al director general de la Vuelta, Javier Guillén, a assegurar que este esdeveniment esportiu tindrà continuïtat al llarg dels pròxims anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here