El PP acusa l’alcaldessa de Carlet de fer «oïts sords» als sindicats de l’Ajuntament

0
247
Laura Saéz
Laura Saéz

L’alcaldessa de Carlet no contesta als escrits presentats pels delegats dels treballadors, membres de la Junta de Personal i de la Mesa General de Negociació, entorpint els drets sindicals i els dels treballadors de l‘Ajuntament.

Els sindicats han presentat per Registre d’Entrada una queixa reclamant contestació als molts escrits de demandes i peticions que han efectuat des de que prengué possessió la nova Corporació Municipal. Denuncien que s’està impedint que puguen exercir eficaçment la seua llavor de representació.

Per tal motiu, acordaren no acudir col·lectivament i en senyal de protesta a la convocatòria de la Mesa General de Negociació prevista per al dia 23 de maig.

Ja no sols son els ciutadans els que es queixen per no ser atesos per l’alcaldessa, ara es sumen els sindicats al no poder defendre els drets dels treballadors al consistori. Esta situació es deu a la absència manifesta i continuada de la Sra. Ortega, posat que dona prioritat al seu càrrec com a diputada a les Corts i a la seua carrera política dins del seu partit i no a la gestió al front de l’Ajuntament.

Des del Grup Popular es vol reconèixer la llavor que fan els representats dels treballadors. La portaveu del Grup Popular, Laura Sáez, destaca en este sentit: “ Que sempre han segut persones molt implicades i preocupades en defendre els drets dels treballadors, treballant de forma constructiva pel bon funcionament de l’Ajuntament”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here