Conveni d’Alzira amb la Caixa Popular per finançar projectes de nous emprenedors

0
308
Ivan Martinez i José Mª Company
Ivan Martinez i José Mª Company

L’Ajuntament d’Alzira ha signat hui un conveni de col·laboració amb Caixa Popular

 L’Ajuntament d’Alzira ha signat un conveni amb Caixa Popular a través del qual, ambdues entitats, volen col·laborar en el desenvolupament d’iniciatives emprenedores de creació d’auto ocupació, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de la població. Per això es posa a l’abast dels nous autònoms i xicotetes empreses una alternativa de finançament avantatjosa mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martinez, José Mª Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular Josep Llopis, director de  Caixa Popular d’Alzira, han estat els encarregats de la signatura d’aquest conveni, que té una durada inicial d’un any. L’import d’aquests microcrèdits suposarà fins al 95% de la inversió a realitzar, amb un màxim de 30.000€ i un interés de l’Euríbor més 4%.

El finançament es destinarà, exclusivament, al foment de l’auto ocupació i la inserció socio-laboral del beneficiari/a. Per a la concessió d’aquests microcrèdits és necessari que la proposta arribe a l’entitat a través d’IDEA, en la qual el titular de l’operació haurà presentat un pla de viabilitat gràcies als serveis que ofereix l’Ajuntament. 

Ivan Martinez, Regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “Dins del pla d’ocupació local que estem elaborant des d’IDEA, un dels objectius és fomentar l’auto ocupació i la creació de xicotetes empreses i negocis. Pròximament obrirem un Punt PAE, d’Assessorament d’Empreses, per a ajudar a la constitució de noves empreses. També es disposa d’aplicacions per fer informes de viabilitat (o en la xarxa AFIC també vore quins nínxols de negoci pot tindre una activitat que s’instal·le a Alzira). Això s’afegeix a les ajudes EMPREN, que equival al 50% de la quota d’autònom anual. A més del FORMAPLUS ajudes a la contractació de treballadores i treballadors.

En definitiva, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació estem donant tot un itinerari coherent per a aquells que vulguen emprendre un nou negoci o nova activitat, posant tots els recursos que tenim per al seu assessorament, constitució, finançament i posada en marxa”

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here