Oficis i Poema èpic d’Estonia exposicions al Museu de la Festa d’Algemesí

0
420

Algemesi expo Estonia“Oficis”, una exposició que tracta els treballs tradicionals, al Museu de la Festa d’Algemesí

 

El Museu de la Festa d’Algemesí acull l’exposició fotogràfica “Oficis” del tarragonés  Manel Martí

 

El fotògraf Manel Martí, procedent de Tarragona, ha elegit el Museu de la Festa d’Algemesí per a exposar el seu últim treball “Oficis”. Una obra fotogràfica que demostra la feina invisible que hi ha darrere de molts treballs quotidians. Un sabater artesanal, un artista faller o un enquadernador, són alguns dels protagonistes que ens mostraran quin és realment el treball que comporten algunes de les professions més comuns.

Co-fundador de la Televisió Local d’Esplugues, operador i editor d’imatge i col·laborador fotogràfic de diferents publicacions locals i comarcals, Manel Martí ha volgut mostrar amb aquesta serie fotogràfica que no tots els treballs són tan fàcils com es pensa.

“Kalevipoeg”, un poema èpic d’Estònia

 

L’interès per difondre les inquietuds artístiques d’estudiants de Belles Arts fa que el Museu de la Festa mostre “Kalevipoeg”

 

El Museu de la Festa d’Algemesí inaugura, el dijous 26 de maig a les 19.30 h, la il·lustració del poema d’Estònia “Kalevipoeg”, obra realitzada per l’algemesinenc Joan Llopis.

L’Ambaixada d’aquest país s’ha interessat per l’obra perquè aquesta epopeia ha marcat la història dels estonians, convertint-se en un llibre de gran importància cultural i donant-los una entitat com a nació. El poema narra les aventures d’un poderós heroi gegant, destinat a salvar el seu país.

Joan Llopis, autor de la il·lustració, es va plantejar aquest projecte al seu Erasmus a Tallin i va decidir acceptar-lo com un repte personal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here