La regidora de Més Algemesí Lorena Calatayud candidata de la coalició «A la Valenciana»

0
639
Lorena Calatayud
Lorena Calatayud

Que M+S ALGEMESÍ siga un partit local no implica que ens desentenguem de la política supramunicipal. Així quedà clar en les darreres eleccions municipals en les quals arribarem a un acord amb COMPROMÍS per tal que els vots per a M+S ALGEMESÍ comptaren per a la designació del diputat provincial. I de fet, així fou. Sense els vots de M+S ALGEMESÍ eixe diputat no hagués estat per a la Coalició COMPROMÍS.

Però la nostra aposta per contribuir a renovar les institucions polítiques supramunicipals no acabà ahí. A principi de la legislatura aconseguirem que Lorena Calatayud formara part de la Junta de Govern de la Mancomunitat de la Ribera Alta, i també de la del Consorci e la Ribera. És per això que pensem que l’experiència de la nostra regidora en aquestes institucions la feien idònia per a que en la llista de la nova plataforma «A LA VALENCIANA» es visualitzara el suport que des d’Algemesí donem al que esperem que siga l’opció política més votada del País Valencià i d’Algemesí. A més, el fet que ella siga també una militant del BLOC i la Secretària General de COMPROMÍS PER ALGEMESÍ arrodonia la cosa.

És cert que tant a la nostra candidata com a tot el col·lectiu ens hagués agradat que eixa plataforma integrara també a una opció valencianista com és ERPV, circumstància que esperem que es done en altres convocatòries. No obstant això, allò rellevant és que Algemesí comptarà amb una candidata a diputada, membre de M+S ALGEMESÍ,  i per això el nostre partit no ha dubtat en cap moment posar-se darrere d’ella per tal de contribuir a formar un nou govern a l’Estat que canvie radicalment la seua política envers el poble valencià.

Sabem que Lorena Calatayud és un valor polític a l’alça, una figura que genera consens. La seua recent designació com a Consellera Nacional del Bloc, amb un gran nombre de vots, així ho demostra. A ningú se li escapa tampoc que la seua presència en la candidatura demostra la sinèrgia existent entre el projecte nacional de COMPROMÍS i el de M+S ALGEMESÍ, que són dues manifestacions diferenciades d’una mateixa voluntat.

De fet Lorena Calatayud té clar que «la meua presència a la llista no obeeix als meus mèrits personals, sinó al reconeixement a la nova forma de fer política que està significant M+S ALGEMESÍ. Es clar que en la llista no podem anar tots els membres, però anant jo va tot M M+S ALGEMESÍ que ha estat qui m’ha animat a donar el pas«.

Eixe és el sentir de tot el col·lectiu i per això tots els membres del partitÍ donem suport a la nostra candidata i treballarem colze a colze, juntament amb els col·lectius locals d’EUPV i PODEM per tal d’aconseguir que quede clar que en Algemesí volem fer política «A LA VALENCIANA«, una política que volem que es visualitze a través de la figura de Lorena.

«El fet que una ciutadana d’Algemesí figure en les llistes -és indiferent que siga jo o altre- és un incentiu per a unir esforços i convertir «A LA VALENCIANA» en l’opció política més votada d’Algemesí. És això el que em va empènyer a acceptar l’oportunitat que se’m brindava, no a mi, sinó a Algemesí, i és això pel que jo i M+S ALGEMESÍ anem a treballar en aquesta campanya«, afirma finalment Lorena Calatayud.

Des de M+S ALGEMESÍ esperem, tot just en un mes, poder enviar-vos el comunicat que diga que la nostra opció política ha estat la més votada

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here