Carcaixent convoca la primera reunió per constituir una comissió de festes

0
412

Carcaixent Comissio festesEl dilluns a les 19:30 tindrà lloc una sessió informativa al Centre d’Empreses

Per a este dilluns 30 de maig s’ha convocat als diferents col·lectius i associacions de Carcaixent i a tot aquell que ho desitge a una primera reunió per exposar el projecte de les Festes de 2016 i començar a treballar en la seua organització. L’obejctiu fonamental és començar a establir les pautes de treball per a la creació d’un òrgan d’assessorament, consulta, participació i debat dels assumptes relacionats amb les diferents activitats festives de Carcaixent.

La Regidora de Festes, Rosa Nicolau, ha reiterat la seua voluntat de que les festes de Carcaixent siguen una cosa de tot el poble, “creiem que han de ser les veïnes i veïns els que decidisquen quin és el model de festes que volen, donant-los l’opció d’implicar-se des del seu inici”. Rosa Nicolau també ha volgut afegir que l’Ajuntament, com a institució, formarà part activa d’esta comissió i continuarà actuant com element de referència, donant el recolzament tant econòmic com en matèria d’organització “al igual que s’ha fet en anys anteriors”.

 

Departament de Comunicació i Premsa 

Ajuntament de Carcaixent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here