L’Hospital de la Ribera servirà prompte aigua embotellada en els menus dels malalts

0
260
Foto: arxiu
Foto: arxiu

El Consell de Salut del departament de La Ribera ha aprovat, hui per unanimitat, la proposta d’acord efectuada pel Defensor del Pacient perquè als malalts ingressat a l’Hospital de la Ribera «se’ls subministre aigua mineral envasada amb els menús». El Defensor del Pacient va fer esta proposta per tal «d’acabar en la discriminació que pateixen els habitants de la Ribera respecte als malalts d’altres hospitals valencians».

El Comissionat de la Conselleria de Sanitat ha assumit, també, la gestió davant l’empresa concessionària.

La demanda va tindre el seu origen en la Federació d’Associació de Veïns d’Alzira en assabentar-se que en algtres hospitals de la Comunitat servien aigua embotellada en els menús; casos del de Castelló, Vinaròs, Xàtiva, Manises, La Fe i l’Arnau de Vilanova.

Tot va vindre de forma casual quan membres de les associacions de veïns, va passar de mòbil en mòbil la foto d’un menú servit a l’hospital La Fe, on apareix junt amb el pa, l’aigua mineral embotellada. La FaavvAlzira, contacta amb CA.VE.CO.VA, present als Consells de Salut de tots el departaments, demanant se’ls pregunte als representants que s’assabenten de en quins hospitals ja s’està servint aigua amb els menús.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here