Demà serà el primer dissabte en quedar alliberada la zona blava d’Alzira

0
277

ORA pÉREZ gALDÓSDemà 28 de maig serà el primer dissabte que quedarà alliberada la zona blava d’Alzira, per a partir del dilluns entrar en vigor les noves tarifes acordades per l’Ajuntament

L’ORA a Alzira es reduïx en 292 places i baixa un 75% la tarifa per a residents en la zona blava

L’Ajuntament d’Alzira acaba d’adjudicar la contractació de la gestió del servei de control de l’estacionament limitat de vehicles en la via pública (ORA), pel termini d’un any.

Esta adjudicació va unida a una sèrie de millores per als usuaris on destaquen la baixada de tarifes, per exemple de 0’40 a 0’10 cèntims d’euro per dos hores d’estacionament per als residents en les àrees de la zona blava; o la baixada d’anulació de la multa que passa de 3’30 a 2’80 euros. Els residents es beneficiaran d’un 75% de rebaixa al fer ús del servici.

Els dissabtes, a partir de demà, deixarà de tindre vigència el servici, la qual cosa possibilitarà deixar sense efectivitat el pagament per estacionar el vehicle en les places de la zona blava, “Volem amb esta mesura fer més senzill comprar en la nostra ciutat, des d’ara comprar als comerços de la nostra ciutat al llarg del cap de setmana no significarà estar pendents de la limitació horària per estar estacionat en una zona blava”, ha assenyalat el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual.

Els dies de Falles també deixarà de tindre vigència el pagament per fer ús de les places d’estacionament limitat de vehicles, així com durant tot el mes d’agost.

El pròxim dilluns dia 30 entraran en vigor les noves tarifes i millores per als usuaris; Alzira comptarà amb 292 places menys de zona blava i es passarà a poder estacionar lliurement en diverses zones de la ciutat on fins ara és necessari traure un tiquet per a poder deixar estacionat el vehicle.

Les zones on es suprimix la zona blava són: tram final de l’avinguda Lluís Sunyer; carrer Pérez Galdós, des de la Plaça Major fins als semàfors de l’encreuament amb Reis Catòlics; carrer Bailén; zona de Colmenar a Piletes; així com l’últim tram del carrer Xúquer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here