Més de 300 inscrits en la Ruta Bernardina de Carlet a Alzira

0
229

Ruta Bernardina entre naranjosEste cap de setmana se celebra La Ruta Bernardina, de Carlet a Alzira 2016

Este dissabte, 28 de maig, se celebra una de les cites més esperades per als amants de la natura i el turisme en la que s’espera superar la cifra de l’última edició de 300 inscrits. La 4ª edició de l’etapa a peu de Carlet a Alzira, coneguda com la Ruta Bernardina, ha sigut habilitada i senyalitzada gràcies a la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València i homologada com la Senda de Xicotet Recorregut PR-CV 421.

Recordem que la cita comença a les 8:15 i les 8:30 ja que els assistents es concentraran en l’ermita de Sant Bernat de Carlet, i així després de la visita al singular ermitori, propietat de la Confraria carletina, iniciar la marxa que recorrerà els carrers de Carlet, fins a l’església de l’Assumpció. Continuarà la marxa fins a la veïna població de Benimodo, on els pelegrins tindran l’ocasió d’esmorzar i visitar llocs d’interés d’esta localitat. Després del descans, continuaran el recorregut per les localitats de l’Alcúdia i Guadassuar. Es continuarà pel tram que serpenteja entre tarongerars que unix Guadassuar amb l’Ermita del Sants Patrons a Alzira, on després de l’arribada prevista a les 14:30 es procedirà al menjar de germandat.

 Posteriorment, entre les 16:00 i les 17:00 s’efectuarà el tram final, es travessarà el Xúquer, s’accedirà a l’avinguda dels Santos Patrons i pels Casalicis del Pont de Sant Bernat, on s’alcen les imatges pètries dels titulars, travessar l’artèria principal del centre històric fins a l’església de Santa Caterina, on es veneren les relíquies dels sants, i finalitzarà en l’interior del temple, on es procedirà a la clausura d’esta jornada per les autoritats locals i eclesiàstiques.

Tots aquells que desitgen acudir a la Ruta Bernardina del dia 28, poden informar-se i fer la seua inscripció en la web www.alzira.es, en el Museu Municipal 96 2017649 o a la Oficina de Turisme 962419551.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here