Alzira aconseguix 150.000€ per contractar 120 treballadors agraris

0
437

NETEJA-BARRANCS-ALZIRA1Alzira aconsegueix més de 150.000 euros per al foment d’ocupació agrària i contractarà sis treballadors més que l’any passat.

El programa de Foment d’Ocupació Agrària invertirà 150.165 euros a Alzira, un total de 120 treballadores i treballadors (98 peons, 20 capatassos i 2 encarregats). Aquest es gestiona en el marc dels convenis de col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions laborals, a través del qual se sufraguen els costos laborals de les treballadores i treballadors contractats. Es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual amb la finalitat de garantir als aturats i aturades un complement de renda, a través de Plans Especials d’Ocupació en Zones Rurals Deprimides. La condició en aquest programa és que els desocupats han de pertànyer al Règim Agrari de la Seguretat Social. L’any 2015 la quantitat total va ascendir a 143.977 euros, el que suposa un lleuger increment enguany d’un 5% i 6 treballadors més que l’any anterior, per a les contractacions mensuals.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual i garantir als treballadors del Sistema Especial Agrari un complement de renda amb Plans Especials d’Ocupació. A través d’aquestes actuacions, d’encarregats, capatassos i peons agrícoles, es pretén la millora del drenatge de llits, adequació de camins rurals o parcel·les municipals, millora d’espais ambientals, etc.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here