Turisme patrocina a València la Paella de Cullera

0
284

Valencia Turisme paella culleraIMG_1898La ciutat turística mostra al cap i casal les seues excel·lències gastronòmiques com la crema d’arròs i les rutes pel barri del Pou

Cullera és la protagonista estos dies al «cap i casal». La localitat promociona la seua riquesa gastronòmica i patrimonial en l’Oficina de Promoció Provincial, que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.

La ciutat ha portat fins a València la nova creació culinària del municipi, la Paella de Cullera, per donar a conéixer el nou plat entre els veïns de la capital. Així mateix, aquelles persones que s’arrimen fins a l’oficina podran gaudir d’altres atractius gastronòmics com ara la crema de licor d’arròs elaborat a partir d’una varietat arrossera autòctona, la J. Sendra, baix la marca Arròs Senyorial.

Les rutes històriques per la ciutat, especialment pel barri del Pou, configuren part de l’oferta que la capital turística vol mostrar estos dies.

El regidor de Turisme de Cullera, Javier Cantos, ha participat hui en l’obertura de les noves propostes de l’Oficina de Promoció Provincial junt amb la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho.

Cantos ha qualificat l’Oficina del Patronat Provincial de Turisme de «punt privilegiat en el centre de València per a promocionar destinacions de platja també entre els turistes estrangers que visiten la capital».

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte, de 10 a 14.30, als matins, i de 16 a 19, a les vesprades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here