Pilar Moncho: «Cullera té el repte de recuperar el turisme estranger»

0
365
Pilar Moncho ahir en Cullera
Pilar Moncho ahir en Cullera
La badia de Cullera ahir vista des de l'Oasis
La badia de Cullera ahir vista des de l’Oasis

La diputada de Turisme Pilar Moncho es mostra convençuda que el pròxim estiu serà «molt bó» per al turisme de les comarques valencianes. Segons els especialistes, afegix Moncho, «el temòmetre ha vser la Pasqua pasada en la que es va confirmar l’increment registrat la campanya anterior». Les perspectives per al proper estiu son tan bones que segons la diputada suecana «serà difícil trobar una plaça hotelera».

Increment del 23%

El propi president de la Generalitat, Ximo Puig declarà ahir junt l’estany de Cullera que durant estre trimestre «hem superat en un 23% el nombre de turistes respecte al de l’any passat».

Unes places que seran ocupades pel ja consolidat turisme procedent de l’interior de la Península, tot i que el repte de Cullera ha de ser «recuperar els turistes francessos, anglesos i alemans oferint un turisme de qualitat» manifestà ahir Pilar Moncho a Riberaexpress durant la celebració del I Concurs Paella de Cullera.

Cullera té de tot

La conflictivitat en altres països turístics afavorix a l’oferta turística valenciana i ahí és on, especialment Cullera, pot beneficiar-se perquè el municpi turístic de la Ribera, advertix Moncho «té de tot,port, badía, riu, muntanya» assegura la responsable del Patronat Provincial València Turisme de la Diputació.

El certamen de la Paella de Cullera ha servit, a jucí de Pilar Moncho, perquè la ciutat de la Ribera siga coneguda «per tot arreu» i confia en que «tinga una vida llarga».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here