La plaça de fallera major infantil d’Alzira se la disputen 8 xiquetes

0
594
Les candidates a falleres majors d'Alzira
Les candidates a falleres majors d’Alzira

La plaça de fallera major infantil d’Alzira està més codiciada que mai després que la JLF haja recollit fins a 8 currículums entre diverses comissions falleres locals. El jurat ho tindrà prou difícil davant tantes candidates i a més sobrarà una aspirant a la cort d’honor.

En canvi tot està decidit pel que fa a la Fallera Major de la capital de la Ribera, en contar am sols una candidata, Lidia Enguix Palomares, fallera de la comissió Camilo Dolz. Així com també a les sis falleres que l’acompanyaran durant tan relevant exercici;

Elena Grau Calvo (Germanies), Andrea Doménech Martinez (Av. Josep Pau), Estela Sanchis Hermita (Pere Morell), Azahara Amparo Chueca Roca (Sant Judes), Laura Ull Tudela (Dr. Ferrán) i Mireia Puig Guerrero (Dr. Ferrán).

Candidates a falleres majors infantils

Laura Galán Plas (Albuixarres), Tania Monte Boronat (El Parc), Consuelo Pérez Montalvá (Plaça Major), Valeria Oliver Garcia del Busto (Ana Sanchis), Ariadne Peña Palacios ( Sant Joan), Marina Peña López (Albuixarres), Lucia Mloreno Enguix ( Camí Nou) i Claudia Gamero Hernández (Pere Morell).

Els presidents de les 35 falles d’Alzira mantindran el pròxim cap de setmana a Sueca una jornada de convivència entre les candidates per tal d’emetre un veredicte el pròxim 4 de juny al Gran Teatre on tindrà lloc l’elecció oficial.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here