IDEA titula a 10 persones desocupades en Alzira

0
374

IDEA aux administ 16Ahir va finalitzar el curs d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius impartit a les instal·lacions d’IDEA, el qual ha permés a deu persones desocupades i inscrites en el Centre SERVEF, en situació o risc d’exclusió social acreditada pels Serveis Socials municipals formar-se en distribuir, reproduir i transmetre la informació i documentació requerides en les tasques administratives i de gestió.

Els i les alumnes han obtingut un certificat de professionalitat de 440 hores, amb pràctiques en empresa. Cal destacar que el curs està subvencionat pel SERVEF amb un cost total de 30.800 euros.

L’alumnat, assistit per una professora, ha recorregut un itinerari formatiu que li ha permés adquirir competències i desenvolupar habilitats per a llocs de treball relacionats amb: operadors/es de central telefònica, recepcionistes-telefonistes en oficines, empleats de correus, classificadors/es-repartidors/es de correspondència, ordenances, taquillers/eres, auxiliar de serveis generals, auxiliar d’oficina, auxiliar d’arxiu i auxiliar d’informació. El curs és totalment gratuït i la inscripció i selecció de l’alumnat s’ha realitzat pels Serveis Socials municipals.

Cal destacar que la formació professional per a l’ocupació que s’imparteix en IDEA va destinada a totes aquelles persones que estan en situació de desocupació i que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral i contribuir a la promoció de l’auto-ocupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here