Carcaixent M’agrada ha presentat hui «Espanya en bici» de Pacto Tortosa

0
474

Espanya en bici portadaLa Biblia del Cicloturisme a Carcaixent

El 1983 Paco Tortosa va escriure “España en bici”, la primera publicació que proposava viatges en bicicleta per Espanya, fets de manera assossegada, poètica i sensual. El llibre va tindre un gran èxit i es van fer fins a tres edicions, convertint-se en una obra de referència per a tots els amants del cicloturisme d’alforges. Ara, més de 30 anys després, fa una nova versió, revisitant totes aquelles rutes i afegint una gran quantitat de fotografies i mapes, convertint el que era una guia pràctica de viatge, en un llibre fet per a contemplar-lo, tot i mantenint la informació necessària per a mamprendre cadascuna de les 28 rutes que el formen. El llibre està publicat per l’editorial carcaixentina Edicions 96.

La manera de viatjar de Paco Tortosa, aproximant-se al paisatge de manera respectuosa i observadora coincideixen plenament amb la filosofia de Carcaixent M’agrada, de conèixer allò que tenim a prop per a fomentar-ne l’estima i garantir-ne la conservació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here