Baldoví: «Que els kakis de Carlet arriben més prompte a Berlín depén del Corredor Mediterrani

0
243

El cap de llista de la nova co

Hervás, Gómez, Baldoví, Oltra i Ortega ahir a Carlet
Hervás, Gómez, Baldoví, Oltra i Ortega ahir a Carlet

alició «A la Valenciana» Joan Baldoví va resaltar ahir a Carlet que les eleccions del 26J «són més importants» que les del 20D i que aspiren ser la primera força al Pais Valencià. A més va referir a la relevància de contar amb inversions per poder contar amb infraestructures importants per al futur econòmic de les comarques valencianes i a este respecte manifestà «Que els kakis de Carlet arriben més prompte a Berlín depén del Corredor Mediterrani».

El diputat de Sueca recordà que en les darreres negociacions per conformar un govern «nosaltres forem els primers en senatr-se a negociar i els últims en alçar-mos».

Baldoví va resaltar les polítiques de la Generalitat que podrien traslladar-se a Madrid cas que hi haugera un govern central a la valenciana i ficà com exemple que el pròxim curs «hi hauran 400 unitats més en l’escola pública i per tant 400 mestres més treballant» i de pas destacà la tasca de Mónica Oltra al Consell i de Mª Josep Ortega a l’alcaldia de Carlet; «no és el mateix que estiga Camps que Mónica, Mª Josep que MªÀngeles».

Oltra i Baldoví reivindicaren un finançament «just» després de recordar que la Comunitat Valenciana conta amb una renda per càpita «un 12% més baixa» que la mitjana de les autonomies. La vicepresidenta de la Generalitat criticà durament «la gestió perversa de l’eixida de la crisi feta per Rajoy», amb els que considera «la despossessió de les clases mitjanes davant l’amenaça que podien ser per a l’oligarquia». I explicà que «no hi ha Panamà sense desnonaments, corrupció i saqueig de les arques públiques».

Oltra, Ortega i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez donaren suport a Baldoví en este primer mitin a la comarca de la precampanya electoral en el que tots coincidiren amb un futur govern a Madrid «a la valenciana».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here