El sorteig s’ha decantat per Maria Viñoles com a fallera major de Sueca

0
434
Maria Viñoles
Maria Viñoles

Sueca ha conegut este dijous el nom de la nova Fallera Major de la ciutat per al pròxim exercici faller. Maria Viñoles Alarte serà la nova
representant de les Falles de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes.

La sort i l’atzar han acompanyat en esta ocasió, a Maria, qui ha estat la màxima representant de la Falla Plaça de l’Ajuntament en les darreres festes falleres. La jove suecana, de 18 anys i de família fallera, ha resultat l’elegida en el sorteig que s’ha realitzat entre les quatre candidates que s’han presentat al càrrec. Enguany, a més, ha estat l’any en què més falleres s’han presentat per optar a convertir-se en la pròxima representant del col·lectiu faller.

Maria va conéixer la notícia de boca del president de la Junta Local Fallera de Sueca, Vicent Llopis, qui li va telefonar en conéixer el
resultat del sorteig que es va celebrar ahir al Museu Faller de Sueca per comunicar-li que havia estat l’afortunada. Tot seguit els
representants de la Junta Local Fallera van acudir a casa de la nova Fallera Major per felicitar-la personalment.

Maria va rebre la notícia entusiasmada i es va mostrar molt il·lusionada pel seu nomenament. La jove va celebrar la notícia també amb alguns dels seus familiars més pròxims i amics. D’ací a uns dies, la JLF donarà a conéixer el nom de les integrants de la Cort d’Honor que acompanyarà a Maria durant les pròximes festes falleres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here