Reiniciem repasa el primer any de legislatura en una assemblea ciutadana

0
309

El col·lectiu Reiniciem Carcaixent realitzarà divendres 20 de Maig, a les 19,30h en l’auditori municipal de les Dominiques una Assemblea oberta a tots els ciutadans.

Amb la realització d’aquesta Assemblea, Reiniciem pretén realitzar un balanç dels aspectes més importants del primer any de govern de Compromís, així com també de les actuacions i propostes que Reiniciem ha dut a terme durant aquest primer any. Així també, els membres de Reiniciem exposaran quins són algunes de les mesures que tenen previst proposar pròximament per a ajudar a millorar la qualitat de vida dels carcaixentins i revertir la situació en la que es troba la ciutat.

No obstant açò, l’Assemblea estarà enfocada a escoltar les inquietuds, queixes, propostes i/o crítiques que els ciutadans vulguen formular.

Amb aquest tipus d’actes oberts a la participació de tota la ciutadania, Reiniciem, “pretén continuar amb la seua voluntat de fomentar la participació ciutadana, informant de la realitat municipal i acostant la política municipal a tots els ciutadans perquè s’impliquen en el dia a dia de l’Ajuntament; ja que l’alternativa que ofereix Reiniciem, té com a punt principal escoltar a la ciutadania, tenir-la ben informada i estar al seu servei“.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here